Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Randy & Rosie Show na anderhalf jaar terug in Slagharen

11-07-2021, 10.04 uur

In Attractiepark Slagharen is de Randy & Rosie Show na anderhalf jaar weer te zien. De kindervoorstelling in de Music Hall ontbrak sinds begin 2020. Nu wordt de show weer dagelijks opgevoerd.

Vanwege de coronamaatregelen werkt men met aangewezen zitplaatsen en een beperkte capaciteit. Medewerkers zorgen ervoor dat bezoekers afstand houden tijdens het betreden en verlaten van de zaal. Het entertainment in Slagharen wordt verzorgd door de firma Aniba.

De show bleef grotendeels ongewijzigd. Het verhaal draait om bandiet John Batterson die een saloon wil overnemen om er een clubhuis van te maken. Met behulp van Slagharen-mascottes Randy en Rosie - twee wasberen - en kinderen uit het publiek wordt de slechterik weggejaagd.

Dansnummer
Tijdens een dansnummer mogen kinderen tot en met 12 jaar naar voren te komen om mee te doen. Zij hoeven volgens de huidige coronaregels namelijk geen afstand te houden ten opzichte van anderen.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be