Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland start zomerfestival met cocktails en entertainment

18-07-2021, 21.15 uurBeeld: @coasters_world, @Nyxiepersonal

In Toverland barstte dit weekend het zomerfestival Summer Feelings los. Tot en met zondag 5 september is het Limburgse attractiepark dagelijks geopend tot 21.00 uur. Een deel van het park blijft zelfs een uur langer toegankelijk.

Bezoekers kunnen van 18.45 uur tot 22.00 uur cocktails bestellen in entreegebied Port Laguna. Een dj zorgt daar voor een feestelijke sfeer. 's Middags zijn er voorstellingen van mascottes Toos en Morrel. Verder keert duikshow The Battle of Port Laguna terug.

Ook in de themagebieden Avalon en Magische Vallei wordt gezorgd voor muzikaal entertainment. De Vallei is ook het toneel van een act met zeepbellen. In parkdeel Ithaka, bij houten achtbaan Troy, zijn vuurkunstenaars te zien. Naast waterbaan Expedition Zork is een Food Street opgetuigd, waar onder andere oliebollen, friet, tosti's en burgers verkrijgbaar zijn.

Siësta
Tijdens Summer Feelings verkoopt Toverland speciale avondkaarten, geldig vanaf 16.00 uur. Die Siësta-tickets zijn verkrijgbaar vanaf 19 euro per persoon. Bovendien is het tot en met 5 september mogelijk om te blijven slapen in Toverland, op het Pop-Up Summer Camp.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be