Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Avondtickets Walibi Holland kosten dit jaar 19 euro

07-07-2021, 18.34 uur

Walibi Holland vraagt deze zomer 19 euro voor speciale avondtickets. Daarmee kunnen bezoekers vanaf 16.30 uur naar binnen. Ze hebben dan zesenhalf uur de tijd om het pretpark te ontdekken.

De zogeheten Half Day Half Price-kaarten zijn alleen beschikbaar op Lekkergaan-dagen, als het attractiepark tot 23.00 uur geopend blijft. Het zomerfestival vindt plaats op elke woensdag van 14 juli tot en met 18 augustus. Net als in 2020 staat er geen extra entertainment op het programma.

Het standaardtarief bedraagt dit jaar 38 euro. Via de Walibi-site zijn soms goedkopere kaarten verkrijgbaar, afhankelijk van de verwachte drukte. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be