Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen verwelkomt Angry Birds

10-07-2021, 16.50 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen heeft deze zomer een extra attractie. Bezoekers kunnen vanaf vandaag kijken naar een korte Angry Birds-animatiefilm. Die wordt de hele dag vertoond in het American Circus Theater. Reserveren is niet nodig.

Het theater ligt achteraan het Overijsselse pretpark, in de buurt van paardenbaan Jumping Horse. In de vijftien minuten durende film wordt niet gesproken. Op die manier is het verhaal ook te volgen voor buitenlandse bezoekers. Slagharen verwelkomt een hoop Duitse toeristen.

Hoewel de productie uit 2014 van origine Angry Birds The 4D Experience heet, wordt in Slagharen geen gebruikgemaakt van 3D-brillen of speciale effecten. De film wordt tweedimensionaal vertoond.

Storks
In het Engelse attractiepark Thorpe Park is dezelfde Angry Birds-film al langer te zien, mét 4D-effecten. Daar is de attractie onderdeel van themagebied Angry Birds Land. Slagharen heeft wel een eigen 4D-bioscoop: El Teatro. Daar draait sinds vorig jaar de animatiefilm Storks, over ooievaars.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be