Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park heropent houten achtbaan The Bandit

07-07-2021, 10.24 uur

De houten achtbaan van Movie Park Germany is weer operationeel. Bij de seizoensstart op 4 juni was de rollercoaster The Bandit nog niet gereed. Door de coronacrisis hadden onderhoudswerkzaamheden vertraging opgelopen.

Inmiddels is de attractie klaar voor gebruik. "Maandag kregen we de definitieve goedkeuring van keuringsinstantie TÜV", vertelt een woordvoerder van het Duitse pretpark aan Looopings. Dinsdag kon de achtbaan heropend worden voor publiek.

Nog niet alle attracties in Movie Park zijn toegankelijk. Zo blijven 4D-bioscoop Roxy, 4D-simulator The Lost Temple en simulator Time Riders voorlopig buiten bedrijf. Daarnaast wordt stuntshow Crazy Cops New York niet opgevoerd in coronatijd.

Meer Movie Park Germany
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be