Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Vanaf volgende week weer abonnementen verkrijgbaar voor Disneyland Paris

08-07-2021, 10.15 uurBeeld: @DLPReport

Disneyland Paris begint volgende week weer met het verkopen en verlengen van abonnementen. Vanaf woensdag 15 juli is het opnieuw mogelijk om een jaarkaart aan te schaffen. Dat was sinds vorige maand geen optie.

De reden is nooit bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat de database met gegevens van abonnementhouders begin juni kampte met technische problemen. Daardoor moesten sommige abonnees een nieuwe pas ophalen, met een nieuw abonnementsnummer.

"We zijn verheugd je te kunnen meedelen dat de verkoop en verlenging van jaarpassen weer zal beginnen vanaf 15 juli", meldt Disneyland. Voorlopig blijft het noodzakelijk om een bezoek vooraf online te reserveren. Jaarkaarthouders kunnen drie reserveringen tegelijk inplannen.

Toekomst
"Omdat dit systeem ons in staat stelt om onze gasten een betere ervaring te bieden, zullen we het reserveringssysteem ook in de toekomst blijven gebruiken", aldus Disney.

Wie het daar niet mee eens is, kan zijn of haar pas bij hoge uitzondering tussentijds beëindigen. Abonnees krijgen dan een deel van hun aankoopbedrag terug. In het geval van maandelijkse betalingen worden de afschrijvingen stopgezet.

499 euro
Disneyland Paris heeft vier verschillende abonnementsvormen met wisselende voorwaarden: Discovery (179 euro), Magic Flex (259 euro), Magic Plus (299 euro) en Infinity (449 euro).

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be