Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Culinaire meesterwerken in nieuwe taartenwinkel Phantasialand

19-07-2021, 12.21 uur | Reacties

Phantasialand heeft deze maand een nieuwe taartenwinkel geopend: Törtchen & Co. De patisserie is te vinden in de hoofdstad van het Duitse pretpark, gelegen in themadeel Berlin. Er zijn luxe gebakjes, eclairs en roomsoezen verkrijgbaar.

Phantasialand noemt het "patisseriekunst op maat" in "een verrukkelijke showroom voor huisgemaakte lekkernijen". "Proef innovatieve interpretaties van zoete klassiekers." Verder staan er koffiespecialiteiten op het menu.

Bezoekers kunnen kiezen uit drie verschillende combinaties, die Genuss-Ensembles worden genoemd: één gebakje (8,90 euro), twee eclairs (8,50 euro) of vier roomsoezen (7 euro) met een drankje naar keuze.

Rookburgh
Törtchen & Co. vervangt Heino's Kaffeehaus, dat in het teken stond van de Duitse zanger Heino (82). De nieuwe patisserie werd uitgevoerd in dezelfde stijl als het aangrenzende gebied Rookburgh. Daar bevindt zich ook een snoepwinkel: Emilie's Chocoladen & Candy-Werkstatt.Meer Phantasialand
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be