Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Speelfilm Efteling nu zonder bijbetaling te bekijken via Videoland

16-07-2021, 13.29 uur

De Efteling-speelfilm De Expeditie van Familie Vos staat nu ook op Videoland. In februari dit jaar werd de familiefilm, die zich afspeelt in de Winter Efteling, al online uitgebracht via verschillende streamingdiensten. Daar moest tot nu toe los voor betaald worden.

Klanten van Videoland kunnen De Expeditie van Familie Vos nu zonder bijbetaling zien. Nieuwe gebruikers krijgen veertien dagen lang gratis toegang tot Videoland. Het abonnement kan op elk moment opgezegd worden.

Het verhaal van de Efteling-film gaat over de 11-jarige Teun, die tijdens een jaarlijks weekendje weg ontdekt dat zijn overleden opa een puzzeltocht voor hem heeft achtergelaten in het attractiepark. Samen met zijn tante gaat hij op zoek naar een bijzonder sprookjesboek.

Coronamaatregelen
Eigenlijk zou De Expeditie van Familie Vos afgelopen winter in de bioscopen gaan draaien. Door de aangescherpte coronamaatregelen viel dat in het water. Uiteindelijk is besloten om de film direct online te zetten. In juni was de film alsnog kort in de bioscopen te zien.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be