Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Na jaar afwezigheid weer dagelijkse parade in Europa-Park

05-07-2021, 22.01 uur

Europa-Park heeft voor het eerst sinds de start van de coronacrisis weer een parade. Bezoekers van het Duitse attractiepark kunnen voortaan weer kijken naar Ed's Party Parade. Die begint dagelijks om 16.30 uur.

Toeschouwers krijgen het verzoek om tijdens de muzikale stoet een mondkapje te dragen. Vanwege de coronamaatregelen worden de wagens niet stilgezet. Vorig jaar ontbrak de parade volledig.

Eigenlijk was Europa-Park van plan om in 2020 een nieuwe parade te introduceren: Ed's Adventure Parade. Hoewel de soundtrack al is gepubliceerd, heeft het pretpark ervoor gekozen om voor nu de oude parade van stal te halen.

Fire Tiger
Dankzij het versoepelen van de coronaregels kan Europa-Park steeds meer entertainment aanbieden. Het showaanbod bestaat op dit moment onder andere uit de voorstellingen Abraka... Shakespeare!, El Barón, El Rincón, Oguz Wunderwelt mit Ed & Edda, Surpr'Ice with the Fire Tiger en The Show Must Go On.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be