Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris bouwt rookzone om tot filmset

09-07-2021, 15.01 uurBeeld: @DLPReport

Een rookzone in Disneyland Paris is getransformeerd tot een filmset. Bij Studio 1 in het Walt Disney Studios Park verscheen onlangs al een achterwand vormgegeven als een Franse cafeetje. Nu zijn er ook verschillende attributen neergezet.

Eén daarvan is een ouderwetse groene wagen van Perrier, een Frans merk van mineraalwater. Daarnaast staan een lantaarn en een terrasje. Lampen en andere apparatuur moeten suggereren dat het gaat om een filmdecor.

Het tafereel is afgezet met hekken. Wat voor plannen Disney met de locatie heeft, is niet helemaal duidelijk. De rookplek zelf werd een stukje verplaatst.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be