Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Burgers' Zoo deze zomer vijf weken lang open tot 20.00 uur

05-07-2021, 12.38 uur

Burgers' Zoo verruimt de openingstijden. Het Arnhemse dierenpark is in juli en augustus vijf weken lang open tot 20.00 uur. Het gaat om de periode van zaterdag 24 juli tot en met zondag 29 augustus. Normaal sluiten de poorten van de dierentuin om 18.00 uur, ook in de zomermaanden.

Men wil naar eigen zeggen zowel daggasten als abonnementhouders tegemoetkomen door de capaciteit te verhogen. "Dit alles bevordert de spreiding van het totaal aantal bezoekers over de dag."

Daarnaast hoopt Burgers' Zoo in te kunnen spelen op "mogelijk tropische dagen". Bezoekers kunnen dankzij de langere openingstijden besluiten om pas na het heetste moment van de dag langs te komen.

Slapen
Tot en met 5 september is het mogelijk om te blijven slapen in Burgers' Zoo. Aan de rand van het park werd een tijdelijke camping ingericht: het Burgers' Zoo Camp. Er zijn 25 verschillende accommodaties voor twee tot vijf personen.

Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be