Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

PortAventura World laat bezoekers online eten bestellen

04-07-2021, 17.52 uurBeeld: @Pafans

In PortAventura World kunnen bezoekers voortaan online eten bestellen. Het Spaanse pretparkresort heeft een digitale bestelmogelijkheid geïntroduceerd. Dat werkt middels het scannen van een QR-code met een mobiele telefoon.

Vervolgens verschijnt een webpagina waar eten en drinken geselecteerd en afgerekend kan worden. Bezoekers hoeven niet meer in de rij te staan. Ze kunnen hun bestelling afhalen bij een speciaal loket.

Het systeem is momenteel onder andere actief bij eetgelegenheid Cactus Express in het Mexicaanse themagebied van PortAventura Park. Daar staan onder meer burrito's en nacho's op het menu.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be