Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Scarlett Johansson en andere Marvel-sterren in promotievideo Disneyland Paris

04-07-2021, 15.01 uur

Disneyland Paris heeft een groep bekende acteurs opgetrommeld om het vernieuwde hotel New York - The Art of Marvel aan de man te brengen. In een YouTube-video komen Avengers-sterren Scarlett Johansson (Black Widow), Mark Ruffalo (Hulk), Paul Bettany (Vision) en Danai Gurira (Okoye uit Black Panther) voorbij.

"Vergeet niet om alle fantastische Black Widow-kunstwerken in het hotel te bekijken", zegt Johansson. "Ik kan niet wachten om een kijkje te gaan nemen", vertelt Bettany, die onlangs te zien was in de Disney+-serie WandaVision.

Tot slot komt ook Kevin Feige aan het woord, hoofd van productiemaatschappij Marvel Studios. Hij nam zijn videoboodschap op in het nieuwe Avengers-gebied in het Amerikaanse Disney California Adventure Park.

The Falcon
Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is het eerste hotel ter wereld dat in het teken staat van de Marvel-superhelden. De opening vond plaats op 21 juni. Eerder publiceerde Disneyland Paris al een promotiefilmpje van acteur Anthony Mackie, bekend van The Falcon and the Winter Soldier.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be