Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Jongeren zorgen voor overlast op kermis bij GelreDome

03-07-2021, 18.07 uurBeeld: Nickmans

In Arnhem heeft een groep jongeren voor overlast gezorgd op de Megakermis GelreDome. Er is de afgelopen dagen een aantal incidenten gemeld waarbij tien tot twintig pubers zich vervelend gedroegen. Sommigen hadden messen bij zich.

De incidenten vonden vooral 's avonds plaats. Veel jongeren probeerden onherkenbaar te blijven door bijvoorbeeld hoodies te dragen. De politie heeft dat soort gezichtsbedekkende kleding daarom verboden op de kermis.

Er zou niet met de messen zijn gedreigd, maar agenten hebben de wapens wel in beslag genomen. Als reactie op de ongeregeldheden worden bezoekers nu bij de toegang gefouilleerd. Er hingen al beveiligingscamera's.

Verlaten
Wie zich toch misdraagt, zal het terrein moeten verlaten en mag niet meer terugkomen, zo waarschuwt de politie op Facebook. De Arnhemse kermis - de eerste grote kermis van het land sinds afgelopen najaar - duurt nog tot en met zondag 11 juli.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be