Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling opent Hertog IJssalon met 'vers gedraaid ijs'

03-07-2021, 12.46 uurBeeld: @jeroen_twee

In de Efteling is sinds deze week een ijskraampje te vinden van ijsmerk Hertog. Tussen schommelschip Halve Maen en De Oude Tufferbaan staat nu de Hertog IJssalon, dat gepromoot wordt met de beschrijving "vers gedraaid ijs".

Het assortiment bestaat uit ijs in de smaken aardbei, cookie crumble, witte chocolade met passievrucht, stroopwafel en roomijs. Voor twee smaken naar keuze met toppings betalen bezoekers 3,95 euro. Er is ook een kindervariant van 2,50 euro.

"Op deze locatie wordt vers Hertog-ijs gemaakt, je ziet het voor je ogen gebeuren", schrijft conceptontwikkelaar Eric Aerts op LinkedIn. De ijszaak had eigenlijk eerder af moeten zijn. "Ondanks de coronavertraging van ruim anderhalf jaar is het dan toch nog gelukt."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be