Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fantasy Island

Gender reveal party in 70 meter hoge zweefmolen

03-07-2021, 13.27 uur

Een attractiepark in Engeland heeft vrijdag een gender reveal party gefaciliteerd. Tijdens zo'n feest maken toekomstige ouders het geslacht van hun kind bekend. Twee medewerkers van pretpark Fantasy Island gebruikten een 70 meter hoge attractie om te onthullen of ze een jongen of een meisje krijgen.

Tijdens een ritje in de zweefmolen Starflyer werd een rookfakkel aangestoken. Daar kwam blauwe rook uit, om duidelijk te maken dat het koppel een jongen verwacht. De gebeurtenis werd live uitgezonden op de Facebook-pagina van het park.

Fantasy Island sprak over "de gender reveal party van het jaar" en "de grootste en ongetwijfeld hoogste geslachtsonthulling aller tijden". "Bedankt Paul, Jess en Jayden dat we onderdeel mochten zijn van jullie speciale dag. We kunnen niet wachten op de kleine."

Meer Fantasy Island
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be