Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris opent testcentrum voor buitenlandse bezoekers

03-07-2021, 18.49 uurBeeld: @ED92Magic

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen zich sinds enkele dagen ter plekke laten testen op het coronavirus. In uitgaansgebied Disney Village is nu een testcentrum te vinden, bedoeld voor buitenlandse gasten.

De Disney-parken - weer open sinds 17 mei - werken niet met verplichte toegangstests. Bezoekers uit het buitenland hebben in sommige gevallen wel een negatief testresultaat nodig als ze terug naar huis reizen.

De ingang van de nieuwe testlocatie bevindt zich bij de Gaumont-bioscoop in Disney Village. Men gebruikt de ruimtes van Buffalo Bill's Wild West Show, die in maart 2020 voor het laatst werd opgevoerd.

60,65 euro
Voor het centrum werkt Disneyland samen met de firma Loxamed. Het reserveren van een tijdslot kan online. Een PCR-test kost voor buitenlanders 43,89 euro per persoon, exclusief 20 euro administratiekosten. Inwoners van Frankrijk betalen voorlopig niets.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be