Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris voegt nieuwe scène toe aan 4D-film Mickey's PhilharMagic

01-07-2021, 18.16 uur

De 4D-film Mickey's PhilharMagic in Disneyland Paris wordt vernieuwd. Vanaf zaterdag 17 juli kunnen toeschouwers een nieuwe scène ontdekken, gebaseerd op de Disney-Pixar-animatiefilm Coco uit 2017.

In Mickey's PhilharMagic, te zien sinds 2018, maakt Donald Duck een muzikale reis door scènes uit Disney-klassiekers als Beauty and the Beast, The Little Mermaid, The Lion King, Peter Pan en Aladdin. Binnenkort begeeft hij zich ook in de wereld van Coco.

Daarvoor wordt het bekende nummer Un Poco Loco gebruikt. Voor de soundtrack is Coco-componist Germaine Franco ingeschakeld.

Humor
"De vrolijke muziek en karakters uit de film worden gecombineerd met de humor van Donald Duck", laat Disneyland weten. "Het is voor het eerst dat Disney- en Pixar-animatoren samenwerken voor een productie waar personages uit beide animatiestudio's samen op het scherm te zien zijn."

Dezelfde wijziging wordt doorgevoerd in de Amerikaanse Disney-resorts in Californië en Florida, waar Mickey's PhilharMagic ook te vinden is. In Parijs wordt de film vertoond in het Discoveryland Theatre, naast vliegsimulator Star Tours.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be