Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Voor tweede jaar op rij geen Tina Festival in Duinrell

03-09-2021, 09.50 uur

Het jaarlijkse Tina Festival in Duinrell gaat ook in 2021 niet door. Vorig jaar moest het populaire meidenevenement al geschrapt worden vanwege de coronamaatregelen. Toen kondigde de organisatie aan dat alle pijlen gericht werden op 2021.

Het tweedaagse festival zou plaatsvinden op zaterdag 18 en zondag 19 september. Begin augustus leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Nu is duidelijk dat het Tina-feest wederom uitgesteld moet worden.

"Om het allerleukste feestje van het jaar te kunnen vieren wordt Tina Festival door de verlengde maatregelen voor evenementen verplaatst naar 2022", meldt de organisatie. Gekochte kaartjes blijven geldig. Het is ook mogelijk om het aankoopbedrag terug te vragen.

Optredens
Een nieuwe datum is nog niet bekendgemaakt. Het Tina Festival - voorheen de Tina-dag - staat al sinds 1991 op de kalender. Naast optredens van youtubers en tiktokkers zijn er workshops, kraampjes en meet-and-greets.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be