Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Rhône-Alpes

Frans Walibi-park presenteert plannen voor waterparadijs Exotic Island

01-07-2021, 09.28 uur

Het Franse pretpark Walibi Rhône-Alpes is bezig met de ontwikkeling van een nieuw themagebied dat in het teken staat van water. Exotic Island vervangt het bestaande waterpark Aqualibi. Dit jaar gaan de werkzaamheden van start.

De opening van Exotic Island moet plaatsvinden in 2022. Het Hawaïaans thema doet denken aan parkdeel Exotic World in zusterpark Walibi Belgium, waar onder meer familieachtbaan Tiki-Waka te vinden is.

Nieuwe ontwerpen tonen een molen met waterpistolen, een uitgestrekte waterspeelplaats en een grote entreepoort. In eerdere plannen, uitgelekt via een bezoekersenquête, was ook sprake van een overdekt zwemparadijs met waterglijbanen.

Plattegrond
Vorig jaar bleef de Franse Aqualibi-vestiging al het hele seizoen dicht vanwege het coronavirus. Op de huidige parkplattegrond is het waterpark volledig uitgegumd.



Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Rhône-Alpes
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be