Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

Zomeravonden in DierenPark Amersfoort met livemuziek, silent disco en feesttrein

01-07-2021, 15.04 uur

DierenPark Amersfoort is in juli en augustus elke woensdag, zaterdag en zondag open tot 20.00 uur. Tijdens deze zomeravonden is er livemuziek en kunnen bezoekers dansen in een silent disco.

Ook staan er extra foodtrucks in het park, waar gasten zomerse wereldgerechten kunnen bestellen. Bij lekker weer is het mogelijk om pootje te baden in de Bosbeek of van de zon te genieten op het chillstrand. De bekende Berenboemel is omgedoopt in een heuse feesttrein.

Bij de entree is bovendien een paspoort af te halen dat bezoekers op reis stuurt langs de zonaanbidders uit de dierenwereld.

Tickets
Speciale tickets voor de zomeravonden, die toegang bieden vanaf 15.00 uur, kosten 17,95 euro per persoon. De reguliere entreeprijs van DierenPark Amersfoort bedraagt 24 euro voor volwassenen en 21 euro voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar.

Meer DierenPark Amersfoort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be