Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Video: zo verloopt een ritje in Plopsalands nieuwe spinning coaster The Ride to Happiness

04-07-2021, 08.13 uur

The Ride to Happiness, de nieuwe achtbaan van Plopsaland De Panne, heeft zich binnen een mum van tijd ontpopt tot een publieksfavoriet. Voor wie de sensationele spinning coaster nog niet heeft kunnen uitproberen, zijn er nu onride-beelden op YouTube.

Plopsaland heeft zelf nog geen volledige onride-film van de rollercoaster gepubliceerd. Daarom is het aan fans om de spectaculaire rit vol heftige elementen in beeld te brengen. The Ride to Happiness bestaat uit twee lanceringen en vijf inversies.

De topsnelheid bedraagt 90 kilometer per uur. En alsof dat nog niet genoeg is, draaien de karretjes. Elke rit verloopt daardoor anders. Het is de eerste spinning coaster in Europa die over de kop gaat.

Muziek
De 35 meter hoge attractie, gebouwd door de Duitse fabrikant Mack Rides, staat in het teken van het beroemde muziekfestival Tomorrowland. Tijdens de rit klinkt in de treinen Tomorrowland-muziek. Op 21 juli vindt de officiële opening plaats. Tot die tijd is de achtbaan al wel geopend onder het mom van een testfase.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be