Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Beekse Bergen langer open tijdens Afrikaanse 'Someravonden'

30-06-2021, 14.19 uur | Reacties

Safaripark Beekse Bergen is van 1 juli tot en met 5 september dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze 'Somer by Beekse Bergen' staan er extra horecapunten in het park met bijzondere gerechten en drankjes.

Zo is er een Somerkroeg, waar bezoekers uitzicht hebben op de savannes. Voor een lunch of diner met onbeperkt vlees, vis en groenten van de grill kunnen gasten terecht in het vernieuwde restaurant Wanyama. De gerechten worden ter plekke bereid.

Verder is het mogelijk om in de avondzon op autosafari te gaan of de dieren vanaf een boot te bekijken terwijl ze zich klaarmaken voor de nacht. Ook loopt er een vernieuwde wandelsafari langs het verblijf van de zwarte neushoorn. Mannetje Hodari krijgt naar verwachting deze zomer gezelschap van een vrouwtje om mee te kunnen doen aan het fokprogramma.

Tickets
Er zijn speciale Someravond-tickets beschikbaar die toegang bieden vanaf 15.00 uur. Deze kosten 19,50 euro per persoon. De normale entreeprijs bedraagt 27 euro aan de kassa en 24,50 euro online.

Meer Beekse Bergen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be