Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe theatershow in Disneyland Paris: Disney Junior Dream Factory

01-07-2021, 15.35 uurBeeld: @ED92Magic

In Disneyland Paris wordt voor het eerst sinds de heropening weer een theatershow opgevoerd. In Studio D, gelegen in het Walt Disney Studios Park, is vanaf vandaag de nieuwe kindervoorstelling Disney Junior Dream Factory te zien.

De twintig minuten durende productie gaat over een dromenfabriek waar problemen ontstaan als blijkt dat één van de monteurs geen dromen heeft. Met behulp van zang en dans wordt een dromenmeter gevuld, zodat de machines alsnog in beweging komen.

Mickey en Minnie Mouse krijgen daarvoor gezelschap van enkele Disney Junior-figuren: Fancy Nancy, Vampirina en stokstaartje Timon uit The Lion Guard. Het gedetailleerde steampunk-decor bestaat onder meer uit grote glijbaan, een controlepaneel en een teleporteermachine.

Gebarentolk
In de show wordt zowel Frans als Engels gesproken. In de weekenden is een gebarentolk aanwezig, voor dove en slechthorende toeschouwers. Disney Junior Dream Factory is de vervanger van Disney Junior Live on Stage, een show die van 2009 tot 2019 op de planken stond.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be