Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Meet-and-greets keren terug in Plopsaland

01-07-2021, 14.40 uur

Bezoekers van Plopsaland kunnen eindelijk weer op de foto met de figuren van Studio 100. Het Vlaamse attractiepark biedt vanaf vandaag weer meet-and-greets aan. Die ontbraken de afgelopen vijftien maanden vanwege het coronavirus.

Bij de start van de coronacrisis in het voorjaar van 2020 besloten de Plopsa-parken te stoppen met alle vormen van live-entertainment. Dat meet-and-greets nu opnieuw mogelijk zijn, markeert een belangrijke mijlpaal. Het kunnen ontmoeten van de Studio 100-figuren is voor de attractieparken van Plopsa één van de grootste publiekstrekkers.

Omdat er nog wel coronamaatregelen van kracht zijn, moeten bezoekers anderhalve meter afstand houden bij het poseren naast een mascotte. Hun mondkapje mag dan bij hoge uitzondering heel even af.

Hotel
Naast Plopsaland De Panne komen ook de meet-and-greets in Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt, Holiday Park en Majaland Kownaty deze maand langzaam maar zeker weer op gang. Daarnaast verschijnen er van tijd tot tijd figuren in het nieuwe Plopsa Hotel.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be