Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Twee maanden na opening Plopsa Hotel: nieuw thema voor 24 kamers

12-07-2021, 16.49 uur

Hoewel het nieuwe Plopsa Hotel van Plopsaland De Panne pas twee maanden open is, wordt er nu al een belangrijke wijziging doorgevoerd. 24 van de 117 kamers in het viersterrenhotel hebben een nieuw thema gekregen.

Het Plopsa Hotel telde al elf themasuites die in het teken staan van bijvoorbeeld Piet Piraat, Kabouter Plop, K3, Samson & Marie, Wickie de Viking en Maya de Bij. Nu hebben 24 bestaande neutrale kamers ook een eigen thema gekregen.

Bezoekers kunnen voortaan kiezen voor themakamers in de stijl van onder andere Bumba, Maya de Bij, Mega Mindy, F.C. De Kampioenen en Heidi. Ook Kabouter Plop, Samson & Marie, Piet Piraat, Wickie de Viking, Ketnet Junior en K3 hebben nu een eigen 'premium themakamer'.

Nachtwacht
Helemaal nieuw zijn kamers die draaien om de Studio 100-serie Nachtwacht. Van dat merk bestond nog geen themasuite. Plopsa ontdekte echter dat er veel behoefte is aan verwijzingen naar Nachtwacht in het hotel. De zweefmolen in Plopsaland heeft sinds kort ook een Nachtwacht-thema.Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be