Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Apenheul

Apenheul viert vijftigjarig bestaan met zomeravonden

29-06-2021, 16.55 uur | Reacties

Apenheul bestaat in 2021 vijftig jaar en viert dat met zomeravonden voor het hele gezin. Van 23 juli tot en met 28 augustus zijn bezoekers elke vrijdag- en zaterdagavond tussen 16.00 en 20.00 uur welkom voor een 'slaapfeestje' tussen de apen.

Tijdens de zomeravonden leren kinderen meer over het slaapgedrag van apen. De binnenverblijven van de mensenapen zijn toegankelijk. Daarnaast organiseert het dierenpark allerlei activiteiten, zoals een silent disco, straattheater en de mogelijkheid om apennesten te bouwen.

Ook is er een avondshow met speciaal voor Apenheul gecomponeerde muziek. De inwendige mens kan terecht op een foodfestival. Verder zijn er in het park exposities te zien over de geschiedenis van Apenheul.

Reserveren
Tickets voor de avonden kosten 16,50 euro voor volwassenen en 14,50 euro voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Seizoenkaarthouders mogen één van de zomeravonden gratis bezoeken. Ze moeten dan wel vooraf een tijdslot reserveren.

Meer Apenheul
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be