Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland zoekt ruim honderd scare actors voor Halloween Nights 2021

29-06-2021, 11.08 uur

Toverland is achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen voor de Halloween Nights. Daarvoor zoekt men nog meer dan honderd acteurs. Er staan dit jaar dertien halloweenavonden op het programma, tussen 9 oktober en 6 november.

Het park is dan geopend tot 23.00 uur. In totaal worden ruim 150 verschillende acteurs ingezet. Wie het leuk vindt om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen, kan zich via de website van Toverland aanmelden voor audities op 31 augustus en 1 en 2 september.

Er geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. "Iedereen met een passie voor griezelen mag zich opgeven", vertelt entertainmentmanager Luke Verhoeven. De scare actors dienen beschikbaar te zijn op minimaal tien van de dertien avonden, plus de generale repetitie op 7 oktober.

Beƫindigd
Vorig jaar stonden veertien avonden op de planning. Het evenement werd uiteindelijk vroegtijdig beƫindigd vanwege landelijke commotie naar aanleiding van de coronamaatregelen. Toverland belooft dat de coronaregels komend najaar in acht genomen worden, mochten die dan nog gelden.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be