Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Video: opknapbeurt voor klassieke attractie in Avonturenpark Hellendoorn

29-06-2021, 10.37 uur

Een nostalgische attractie uit Avonturenpark Hellendoorn heeft afgelopen winter een grote opknapbeurt gehad. Dat blijkt uit videobeelden van de firma Most Revisie. De olifantenmolen uit het Overijsselse pretpark werd volledig uit elkaar gehaald en gereviseerd.

De Dombomolen van Hellendoorn stamt uit 1983. Na 38 jaar was het tijd voor een flinke renovatie. Daarbij zijn alle onderdelen geïnspecteerd en waar nodig vervangen. Er kwam ook een nieuw kleurenschema.

In plaats van groen is de constructie nu donkergrijs. Een filmpje brengt de werkzaamheden in beeld. De naam van de attractie is een verwijzing naar de Disney-film Dombo uit 1941, over een vliegend olifantje.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be