Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Opgelet: Walibi Holland binnenkort op zes dagen uitverkocht

30-06-2021, 11.19 uurBeeld: @SimonTAdventure

Wie van plan is om binnenkort naar Walibi Holland te gaan, moet goed opletten. Op veel dagen in de eerste helft van juli blijkt het attractiepark al uitverkocht te zijn. Voor zes van de komende acht dagen zijn momenteel geen tickets verkrijgbaar.

Het gaat om donderdag 1, vrijdag 2, maandag 5, dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 juli. Op die dagen vinden veel schoolreisjes plaats, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Walibi is op de uitverkochte dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Vanwege het coronavirus wordt nog steeds gewerkt met een beperkte capaciteit. Bezoekers van 18 jaar en ouder moeten anderhalve meter afstand houden, waardoor in attracties niet alle zitplaatsen gebruikt kunnen worden.

Dagelijks
Van vrijdag 9 juli tot en met zondag 5 september is het pretpark dagelijks geopend. Tussen 10 juli en 29 augustus blijven de poorten open tot minstens 20.00 uur.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be