Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling introduceert eigen chocolademunten

04-07-2021, 17.26 uur

De Efteling heeft sinds kort eigen chocolademunten. Op meerdere plekken in het attractiepark zijn dukaten verkrijgbaar in Efteling-thema. Op één kant staat entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen, met daaronder het Efteling-logo.

De andere zijde toont het wapenschild van de Efteling, ontworpen door Anton Pieck. Eén zakje bevat dertien in goudfolie gewikkelde chocolaatjes, goed voor 100 gram melkchocolade.

Er moet 2 euro voor afgerekend worden. De zogenoemde Efteling Chocolade Dukaten zijn te vinden bij verschillende horecagelegenheden en souvenirwinkels in het park.

Ezeltje Strek Je
De Eftelingse chocolademunten vertonen gelijkenissen met de beroemde plastic dukaten die uit het achterwerk van Ezeltje Strek Je komen. Oorspronkelijk waren die munten van chocolade.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be