Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris is gestopt met verkopen en verlengen van abonnementen

28-06-2021, 13.01 uurBeeld: @promenadefotos

Disneyland Paris verkoopt momenteel geen abonnementen meer. Ook het verlengen van een bestaande jaarkaart is niet mogelijk. De reden wordt niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat het gaat om een tijdelijke maatregel.

"Als je ons in de komende weken wilt bezoeken, kan je gebruikmaken van de verblijfs- en ticketaanbiedingen die op onze website beschikbaar zijn", meldt Disney in een verklaring aan personen die een abonnement willen aanschaffen.

"Wij willen je er tevens op wijzen dat alle aanbiedingen die verband houden met de aankoop van een Jaarpas momenteel ook niet beschikbaar zijn." Het gaat dan om de verlengingsaanbieding, de upgrade-aanbieding en de aanbieding voor korting met een dagticket.

Database
Mogelijk hangt de wijziging samen met een technische fout in de database met gegevens van abonnementhouders. Door problemen ontvingen sommige abonnees begin deze maand mails die voor andere klanten bedoeld waren.

Bovendien kregen een hoop jaarkaarthouders te horen dat ze vanwege de blunder een nieuwe pas moeten ophalen, met een ander abonnementsnummer.

Reserveren
Wanneer de verkoop van abonnementen weer van start, is niet duidelijk. Bestaande jaarkaarten zijn verlengd met het aantal dagen dat de Disney-parken gesloten waren, plus zestig dagen. Vorige maand werd duidelijk dat abonnees voortaan maximaal drie bezoekdagen tegelijk kunnen reserveren.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be