Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

EK-actie Plopsa verlengd na overwinning van België op Portugal

27-06-2021, 23.30 uur

De EK-actie van de Belgische Plopsa-parken wordt verlengd dankzij een overwinning op Portugal. Bij een gewonnen wedstrijd van België op het Europees kampioenschap mannenvoetbal geeft Plopsa per doelpunt 10 procent korting op tickets.

Nadat eerder al Rusland (3-0), Denemarken (2-1) en Finland (2-0) verslagen werden, wonnen de Rode Duivels vanavond ook van Portugal (1-0). Dat resulteert in 10 procent korting op entreebewijzen voor Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt en de twee Plopsa-waterparken.

Daarvoor kan men in de Plopsa-ticketshop de kortingscode 'BELGIE' gebruiken. Voor de toegangskaarten moet een specifieke bezoekdatum geselecteerd worden in de periode tot en met vrijdag 16 juli.

Zes doelpunten
Aanstaande vrijdag speelt België de kwartfinale tegen Italië. Als die ook wordt gewonnen, strooit Plopsa opnieuw met korting. Er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. Zo wordt het aantal beschikbare tickets verlaagd tot 2021 stuks bij zes doelpunten of meer.

Als er sprake is van strafschoppen, worden alleen de doelpunten in de reguliere speeltijd geteld. Bij tien doelpunten of meer bedraagt de ticketprijs 1 euro. De actie loopt steeds tot de dag na de wedstrijd om 23.59 uur.

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be