Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verkoopt tijdelijk geen losse digitale actiefoto's

28-06-2021, 08.57 uurBeeld: @Eftel64remix

In de Efteling zijn momenteel geen losse digitale actiefoto's verkrijgbaar. Wie een foto bij een attractie digitaal wil bestellen, zal een Digi-Fotopas moeten kopen. Die kost 25 euro per stuk.

Voorheen ontvingen bezoekers de digitale versie van een foto gratis bij aankoop van een fysieke, afgedrukte foto. Daar is het attractiepark mee gestopt, bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

Een foto digitaal opslaan kan momenteel alleen door de 25 euro kostende Digi-Fotopas toe te voegen aan de Efteling-app. Er is ook een speciale pas voor verblijfsgasten, die zeven dagen geldig is. Daarvoor moet 35 euro betaald worden.

Oplossing
"We verkopen tijdelijk geen losse digitale foto's meer", aldus de voorlichter. Voor bezoekers die slechts één foto willen aanschaffen, wordt dat een vrij dure aangelegenheid. "We zoeken nog wel naar een passende oplossing hiervoor."

Er worden actiefoto's gemaakt in Symbolica, Droomvlucht, Carnaval Festival, Vogel Rok, de Python, Joris en de Draak, De Vliegende Hollander, Baron 1898, de Piraña en Fata Morgana, al zijn in coronatijd niet alle fotobalies geopend.

Fotografen
Verder bestaan er sinds kort fotopunten met eigen fotografen van de Efteling: op het Dwarrelplein en bij de ingang van speelgebied Nest. Daarnaast is in de Game Gallery een fotostudio te vinden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be