Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling heropent Virtuele Droomvlucht na ruim vijftien maanden

26-06-2021, 17.10 uurBeeld: @eftel_nerd

Bezoekers van de Efteling kunnen weer gebruikmaken van de Virtuele Droomvlucht. De virtualreality-versie van de beroemde darkride was buiten gebruik sinds de start van de coronamaatregelen in het voorjaar van 2020. Na meer dan vijftien maanden is de VR-beleving weer toegankelijk.

De Virtuele Droomvlucht - geopend in 2018 - is bedoeld voor rolstoelers en andere invaliden, die vanwege hun lichamelijke beperking geen ritje mogen maken in de reguliere attractie. Zij kunnen de sprookjeswereld met elfen, trollen en planeten beleven met behulp van een virtualreality-bril.

Dankzij een koptelefoon met microfoon houden ze contact met hun familieleden en vrienden die wel in een gondel zitten. Er wordt ook gebruikgemaakt van wind- en geureffecten.

Ontsmet
Nu de landelijke coronaregels weer wat verder zijn versoepeld, vindt de Efteling het verantwoord om de VR-attractie opnieuw open te stellen. Na afloop van elk bezoek worden de headsets ontsmet door het personeel.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be