Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland verkoopt originele achtbaanwielen

27-06-2021, 14.22 uurBeeld: @amberbuijnsters

Walibi Holland is afgelopen week bij wijze van experiment gestart met het verkopen van achtbaanwielen. In één van de souvenirwinkels lagen plotseling wielen van de rollercoasters Xpress: Platform 13 en Goliath, voor 75 euro per stuk.

"In eerste instantie zijn er elf stuks aangeboden", vertelt een Walibi-voorlichtster aan Looopings. Daar bleek een hoop animo voor te zijn: binnen een dag waren ze uitverkocht. "Wie weet volgen er binnenkort nog meer."

Walibi heeft een wachtlijst opgesteld voor pretparkfans die nog een wiel willen bemachtigen. Zij kunnen hun gegevens achterlaten bij de W.A.B Shop, de grote winkel bij de uitgang van lanceerachtbaan Xpress. "We vinden het ontzettend leuk dat er zo veel interesse voor is", aldus de woordvoerster.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be