Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Openingsdatum van nieuwe Plopsaland-achtbaan Ride to Happiness bekend

25-06-2021, 08.52 uurBeeld: Plopsa Mania

Bezoekers van Plopsaland De Panne kunnen de nieuwe achtbaan The Ride to Happiness by Tomorrowland vanaf donderdag 1 juli komen uitproberen. Dan start een speciale testfase. Het Vlaamse pretpark spreekt over Trial Runs.

"Wees er snel bij en ontvang jouw exclusief Certificate of Happiness na jouw allereerste rit", laat Plopsaland weten. De Trial Runs staan op het programma van 1 tot en met 21 juli. Op woensdag 21 juli vindt 's avonds de officiële opening plaats, voor genodigden. Vanwege de openingsceremonie sluit de achtbaan die dag om 17.00 uur.

The Ride to Happiness by Tomorrowland is een achtbaan van het type xtreme spinning coaster, gebouwd door de Duitse fabrikant Mack Rides. De 35 meter hoge attractie bestaat uit vijf inversies en twee lanceringen, met een topsnelheid van 90 kilometer per uur. Bovendien draaien de karretjes.

Muziekfestival
Voor de decors werkt Plopsa samen met het beroemde Belgische muziekfestival Tomorrowland, dat dit jaar voor de tweede keer op rij is afgelast vanwege de coronacrisis. Ook de soundtrack wordt verzorgd door Tomorrowland.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be