Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris presenteert Cars-foodtruck met kaassnacks

24-06-2021, 14.15 uurBeeld: @wBdLp

Disneyland Paris heeft vandaag een nieuwe foodtruck in gebruik genomen. Het eetkraampje Laugh 'n' Go werd vormgegeven als een personage uit de Cars-reeks, met ogen als ramen en een mond als voorbumper. De naam is een verwijzing naar kaasmerk La Vache qui rit, oftewel The Laughing Cow.

Disneyland ging onlangs een strategische samenwerking aan met Bel, de fabrikant van La Vache qui rit. "De overeenkomst zal tot uiting komen in nieuwe merkbelevingen, waarbij de identiteit van de Bel-merken wordt verweven in de meeslepende verhalen in de parken", liet Disney eerder weten.

De foodtruck is te vinden bij de ingang van de vernieuwde attractie Cars Road Trip in het Walt Disney Studios Park. Er werd ook een terras aangelegd.

Kaassaus
De belangrijkste menu-items zijn de ham-kaas-sandwich Croque McQueen (8 euro) en de Piston Cup (3,50 euro), een bakje met verse groenten en kaassaus. Verder worden er warme en koude dranken verkocht.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be