Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany voegt twee dagen toe aan openingskalender

27-06-2021, 09.09 uur | Reacties

Movie Park Germany gaat deze maand open op twee extra dagen. Het Duitse pretpark zou gesloten zijn op maandag 28 en dinsdag 29 juni. Omdat er veel animo blijkt te zijn voor een dagje Movie Park, worden de poorten op die dagen tóch geopend.

Dat heeft het park bekendgemaakt via social media en een nieuwsbrief. Movie Park opende deze week de nieuwe achtbaan Movie Park Studio Tour. Voorlopig gaat het om een testfase: bezoekers moeten er rekening mee houden dat de attractie regelmatig gesloten kan worden vanwege technische storingen.

Op 28 en 29 juni is het attractiepark open van 10.00 tot 17.00 uur. Dankzij de twee toegevoegde openingsdagen blijft Movie Park Germany de komende tijd onafgebroken geopend. Bezoekers zijn dagelijks welkom tot en met zondag 5 september.

Vaccinatiebewijs
Ondanks versoepelingen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen wordt nog steeds gewerkt met verplichte toegangstests. Bezoekers moeten bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatieve uitslag van een coronatest laten zien. Movie Park heeft ook een eigen teststraat op de parkeerplaats.

Meer Movie Park Germany
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be