Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany voegt twee dagen toe aan openingskalender

27-06-2021, 09.09 uur

Movie Park Germany gaat deze maand open op twee extra dagen. Het Duitse pretpark zou gesloten zijn op maandag 28 en dinsdag 29 juni. Omdat er veel animo blijkt te zijn voor een dagje Movie Park, worden de poorten op die dagen tóch geopend.

Dat heeft het park bekendgemaakt via social media en een nieuwsbrief. Movie Park opende deze week de nieuwe achtbaan Movie Park Studio Tour. Voorlopig gaat het om een testfase: bezoekers moeten er rekening mee houden dat de attractie regelmatig gesloten kan worden vanwege technische storingen.

Op 28 en 29 juni is het attractiepark open van 10.00 tot 17.00 uur. Dankzij de twee toegevoegde openingsdagen blijft Movie Park Germany de komende tijd onafgebroken geopend. Bezoekers zijn dagelijks welkom tot en met zondag 5 september.

Vaccinatiebewijs
Ondanks versoepelingen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen wordt nog steeds gewerkt met verplichte toegangstests. Bezoekers moeten bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatieve uitslag van een coronatest laten zien. Movie Park heeft ook een eigen teststraat op de parkeerplaats.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be