Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park

Jonge kankerpatiënt bespuugd in Engels pretpark

24-06-2021, 14.29 uurBeeld: @ThemeParkGuide

Een 8-jarig meisje is op zondag 6 juni bespuugd in het Engelse pretpark Thorpe Park. Haar ouders denken dat de dader het op hun dochter had voorzien vanwege haar kaalgeschoren hoofd. Het kind ondergaat momenteel een behandeling tegen kanker.

De familie wilde het pretpark tussen 18.00 en 19.00 uur 's avonds verlaten. Ze passeerden daarbij de waterglijbanen, waar vier 17-jarige jongens in de rij stonden te wachten. Eén van hen vond het nodig om het kankerpatiëntje te bespugen.

Haar ouders vrezen dat het meisje doelbewust is uitgekozen. De politie heeft een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen, melden lokale media.

Mediterraans
De jongen die het meisje bespuugde, zou een mediterraans uiterlijk hebben. Hij heeft zwartbruine krullen en droeg een zwart t-shirt. Zijn drie vrienden waren wit.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Thorpe Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be