Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fantasy Island

Engels pretpark verandert tijdelijk van naam vanwege tv-serie

29-06-2021, 09.57 uur

Het Engelse pretpark Fantasy Island voert een tijdelijke naamswijziging door. De komende maand gaat het attractiepark in badplaats Ingoldmells door het leven als Fantasy Love Island, een knipoog naar de populaire tv-show Love Island.

Het zevende seizoen van de Britse versie van het realitydatingprogramma ging deze week van start. Om dat te vieren, hanteert Fantasy Island een maand lang de term Fantasy Love Island.

"Terwijl heel Groot-Brittannië uitkijkt naar de terugkeer van Love Island, wilden wij een stapje verder gaan", vertelt een woordvoerster.

Logo
In het park zijn lichtgevende letters toegevoegd aan het logo. Verder wordt de nieuwe naam gebruikt in beschrijvingen op de socialmedia-kanalen van Fantasy Island en in een afbeelding bovenaan de officiële website.

Meer Fantasy Island
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be