Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Werkzaamheden bij nieuwe Efteling-attractie Nest vanwege productiefout

23-06-2021, 12.24 uur

Er vinden werkzaamheden plaats bij de nieuwe Efteling-attractie Nest. Het grote waterbed, dat het hart van het speelgebied vormt, moet al kort na de opening aangepast worden. Voorlopig is het populaire onderdeel om die reden niet toegankelijk.

Nest werd ruim drie weken geleden officieel geopend. Inmiddels is het waterbed al een week niet in gebruik. Er zijn hekken omheen gezet.

"Uit onderzoek van de fabrikant blijkt dat er sprake is van een productiefout", meldt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "Daarom duurt het nu wat langer."

Rolstoel
Op het waterbed staat een schat- en landkaart. Bijzonder is dat het bed ook geschikt is voor bezoekers in een rolstoel. Bij het ontwerpen van Nest is rekening gehouden met kinderen met een handicap.

Eerder deze maand vonden er ook al aanpassingen plaats in Nest. Toen bleek dat er onder een houten vlonder, waar kinderen kunnen spelen, grote schroeven uitstaken. Het euvel kon vrijwel direct verholpen worden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be