Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling voegt loempia's toe aan snackaanbod

22-06-2021, 18.57 uur

Het snackaanbod van de Efteling is uitgebreid. Naast frikandellen, kroketten, kipcorns, kipnuggets, bamischijven, kaassoufflés en mexicano's worden er nu ook loempia's geserveerd. Het attractiepark biedt twee varianten aan: middel en groot.

Twee middelgrote loempia's - zonder saus - kosten 1,95 euro. Voor één grote loempia moet hetzelfde bedrag afgerekend worden. De nieuwe oosterse snacks zijn te vinden bij Frau Boltes Küche, het Duitse restaurant naast familieachtbaan Max & Moritz.

De vegetarische tussendoortjes vallen onder het onlangs geïntroduceerde Efteling-label De Betere Keuze, omdat er minder vet in zit dan in andere snacks. Het label is bedoeld om inzichtelijker te maken welke gezondere opties er zijn bij de horecagelegenheden in het park.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be