Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland organiseert voor het eerst nieuwjaarsfeest met attracties, entertainment en dj's

22-06-2021, 18.09 uur

Oud en nieuw vieren kan dit jaar voor het eerst in Plopsaland De Panne. In het Vlaamse attractiepark vindt op vrijdag 31 december 2021 een exclusief avondevenement plaats, dat duurt van 18.30 tot 01.00 uur.

Plopsaland belooft "duizenden fonkelende lichtjes, betoverende attracties, hartverwarmend entertainment, fantastische dj-sets van onder andere Viktor Verhulst en Kobe Ilsen, tal van andere optredens en samen aftellen naar 2022 met een magisch vuurwerk".

Van 18.30 tot 22.00 uur zijn er verspreid over het park verschillende entertainmentacts. De attracties blijven open tot 23.00 uur. Dan begint een groot eindejaarsfeest op het entreeplein, dat toewerkt naar een vuurwerkspektakel om middernacht.

Voucher
Tickets kosten 45 euro. Dat is inclusief een voucher van 10 euro die vrij te besteden is in de restaurants en winkels. Plopsa-abonnees betalen 15 euro, ook inclusief de voucher van 10 euro.

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een entreebewijs inclusief een all-you-can-eat-diner in Plopsa's nieuwe hotelrestaurant Le Grand Buffet. Daarvoor moet 145 euro afgerekend worden. Abonnementhouders zijn 105 euro per persoon kwijt.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be