Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Video: zo werd de nieuwe achtbaan van Movie Park Germany gebouwd

30-06-2021, 18.22 uur

Movie Park Germany laat zien hoe de nieuwe achtbaan Movie Park Studio Tour tot stand is gekomen. In een YouTube-video van bijna vijf minuten wordt de bouw van de rollercoaster van begin tot eind in beeld gebracht. Ook is er aandacht voor de decors en de multimediaproducties.

In Movie Park Studio Tour wordt een hoop gebruikgemaakt van videoschermen. Voor de filmpjes deed het Duitse pretpark een beroep op IMAmotion, een zusterbedrijf van muziekleverancier IMAscore. Er vonden onder meer opnames plaats in Studio 7, een leegstaand theater.

Movie Park Studio Tour draait om de Amerikaanse filmindustrie. De attractie bevat heel wat knipogen naar de geschiedenis van het park, dat 25 jaar geleden opende als Warner Bros. Movie World.

Soundtrack
Voor het ontwerp was de Leisure Expert Group verantwoordelijk. P&P Projects verzorgde de decors. De achtbaan zelf komt uit de fabriek van Intamin. Het Budapest Philharmonic Orchestra werd opgetrommeld voor de soundtrack, inclusief een veertigkoppig koor.Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be