Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Oeps: nieuwe Walibi-achtbaan Kondaa rijdt vogel aan

22-06-2021, 14.21 uurBeeld: LiToCoasterCouple

Vogels moeten goed oppassen bij de spectaculaire nieuwe achtbaan Kondaa in Walibi Belgium. In een YouTube-video is te zien hoe een vogel wordt aangereden door een trein van de rollercoaster, waarna talloze veren door de lucht vliegen.

De beelden werden online gezet door YouTube-kanaal LiToCoasterCouple. "Het filmpje zat in onze originele Kondaa-video", vertelt de maker aan Looopings. "Het viel verschillende mensen op dat er een vogel geraakt werd, waarna we er een aparte clip van gemaakt hebben."

Of het dier de aanvaring met de mega coaster overleefd heeft, is niet duidelijk. Kondaa haalt een topsnelheid van 113 kilometer per uur. Daarmee is het de snelste achtbaan in de Benelux.



Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be