Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Captain America-acteur Chris Evans heeft verzoekje voor Disney na bezoek aan Disneyland Paris

20-06-2021, 09.22 uurBeeld: @ericxdisney

Acteur Chris Evans, bekend als Captain America in de speelfilms van Marvel, was de afgelopen dagen te gast in Disneyland Paris. Op Twitter spreekt hij zijn waardering uit voor het Europese Disney-resort. Tegelijkertijd komt hij met een verzoekje.

Evans blijkt namelijk een groot fan te zijn van de overdekte Finding Nemo-achtbaan Crush's Coaster in het Walt Disney Studios Park. "Bedankt Disneyland Paris, we hebben een fantastische tijd gehad", zegt hij, gevolgd door: "Jullie moeten Crush's Coaster ook neerzetten in de Verenigde Staten!"

Crush's Coaster, geopend in 2007, is een spinning coaster in het donker. De baan werd gebouwd door de Duitse fabrikant Maurer Rides. Bezoekers nemen plaats in karretjes die zijn vormgegeven als een schildpadschild. De attractie werd ontworpen voor Disneyland Paris: in andere Disney-resorts ontbreekt de achtbaan.

Joe Russo
De Captain America-ster was niet de enige Marvel-bekendheid die deze week een bezoek bracht aan Disneyland. Ook regisseur Joe Russo liep er rond. "Het was een prachtige ervaring", meldt hij op Twitter. "Ik neem mijn kinderen al 23 jaar mee naar Disney-parken en Parijs ontbrak nog op het lijstje. Het stelde niet teleur!"

Russo is bekend van films als Captain America: The Winter Soldier (2014), Captain America: Civil War (2016), Avengers: Infinity War (2018), and Avengers: Endgame (2019), die hij regisseerde met zijn broer Anthony.

Hotel New York
Morgen - maandag 21 juni - vindt de officiƫle opening plaats van het vernieuwde Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Na een grote verbouwing staat het viersterrenhotel in het teken van kunstwerken van de Marvel-superhelden.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be