Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video's: noodweer zorgt voor wateroverlast in Disneyland Paris

19-06-2021, 20.00 uur

Disneyland Paris is zaterdagavond getroffen door noodweer. Flinke onweersbuien trokken over het Disney-resort. Dat had grote gevolgen: na een wolkbreuk kwamen delen van de Disney-parken onder water te staan.

Sommige paden en pleinen zijn door de enorme hoeveelheid regen onbegaanbaar geworden. Ook in uitgaansgebied Disney Village was sprake van wateroverlast na de hoosbuien, onder andere bij restaurant Earl of Sandwich.

Verder liep het pad met loopbanden richting de parkeerplaats vol met water, blijkt uit beelden die op social media verschenen. Op enkele plekken viel de verlichting uit.

Studios
Het Disneyland Park sloot vandaag om 20.00 uur. Vanwege de buien werd een groot gedeelte van de attracties vroegtijdig gesloten. De poorten van het Walt Disney Studios Park gingen al om 18.00 uur dicht, nog voordat de storm losbarstte.Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be