Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Luchtfoto's brengen bouw van Marvel-themagebied Disneyland Paris in beeld

20-06-2021, 19.14 uurBeeld: @InsideDlpCastle, @DlPicsou

De werkzaamheden in het nieuwe Marvel-gedeelte van Disneyland Paris vorderen gestaag. Dat blijkt uit luchtfoto's van Twitter-accounts InsideDlpCastle en DLPicsou. In het Walt Disney Studios Park wordt gewerkt aan een themagebied met de naam Avengers Campus, dat in de loop van 2022 af moet zijn.

Door grote schuttingen zijn de vorderingen op de bouwplaats lastig zichtbaar voor bezoekers. Dankzij paratower Toy Soldiers Parachute Drop en luchtballon PanoraMagique in uitgaansgedeelte Disney Village kunnen fans toch een glimp opvangen van de ontwikkelingen.

Avengers Campus bestaat uit een interactieve Spider-Man-darkride, een Iron Man-lanceerachtbaan, verschillende eetgelegenheden en een meet-and-greet-locatie. De achtbaan staat er al sinds 2002, eerder met een ander thema.

Showarena
In het parkdeel, dat in het verleden Backlot werd genoemd, bevindt zich ook een showarena. Daar werd voorheen een stuntvoorstelling met auto's opgevoerd. Disney heeft nog niet bekendgemaakt wat er met die locatie gaat gebeuren. De decors en tribune staan er nog.Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be