Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany maakt openingsdatum van nieuwe achtbaan bekend

18-06-2021, 21.18 uur

De poorten van de Movie Park Studios gaan op woensdag 23 juni open voor het grote publiek. Op die datum opent Movie Park Germany de nieuwe achtbaan Movie Park Studio Tour. Dat heeft het Duitse pretpark vandaag bekendgemaakt.

In eerste instantie is er sprake van een 'soft opening'. Tijdens die testfase moeten bezoekers er rekening mee houden dat de attractie op elk moment gesloten kan worden vanwege technische problemen.

Journalisten, fans en andere genodigden mogen de rollercoaster op maandagavond 21 juni uitproberen, tijdens een speciale galapremière. Medewerkers van Movie Park konden afgelopen week al een ritje maken.

Nickland
Movie Park Studio Tour is onderdeel van het nieuwe themagebied The Hollywood Studio Set, aan de rand van kindergedeelte Nickland. Bezoekers betreden een Hollywood-filmstudio voor een achtbaanrit langs verschillende filmscènes. Er wordt gebruikgemaakt van lanceringen en een draaiplatform. De topsnelheid bedraagt zo'n 60 kilometer per uur.Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be